Újszász és Jászapáti között 2,4 kilométert újítottak fel – több mint félmilliárd forintból

Megosztás

Szerdán átadták a Magyar Falu program keretében felújított Újszász-Jászapáti közötti útszakaszt. A mostani beruházásban közel 531 millió forint hazai forrásból 2,4 kilométernyi utat tettek rendbe, tavaly március óta Jászladány térségében mindösszesen 7,566 kilométernyi útszakasz felújítását végezték el.

A rendezvényen Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke, Kovács Péter, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Jász-Nagykun-Szolnok megyei igazgatója, Bertalanné Drávucz Katalin, Jászladány polgármestere és Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője is részt vett.

Mindig nagy öröm egy polgármesternek, ha települése gyarapszik és lakóinak életfeltételei javulhatnak. A mostani alkalom is ezt példázza, hiszen az itt elkészült útszakasz Jászladány és az ő lakosait szolgálja. Összekapcsol ugyanis bennünket a szomszédos településsel és a külvilággal egyaránt.

-hangsúlyozta Jászladány polgármestere.

Pócs János beszédében kifejtette, tavaly márciusa óta Jászladány térségében 7,566 kilométernyi útszakasz felújítását végezte el a Magyar Közút Nonprofit Zrt., amelyre közel 1 milliárd 563 millió forint hazai forrást biztosított a Magyar Falu Program.

Pócs János is beszámolt az örömteli eseményekről Facebook oldalán. Nézzük, mi a hozzászólók véleménye.

“Erről az jut eszembe , hogy megtapsolni egy politikust azért mert felújítottak egy utat a mi pénzünkön (nem is akármennyiért), olyan mintha megtapsolnám az ATM-et mert kiadta a pénzem.”

“Nem járok Újszász es Berény koöött már, mert az út máshol is rossz, nem csak ezt a 2.4 km-es szakaszt kell újítani !!!”

“Mindegy mennyibe került nem a mi pénzünk, ja de mégis.”

kép forrása: Pócs János Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek